VAN DAAL BIER - FINALIZED VIDEO AGENCY

VAN DAAL BIER

FINALIZED video agency - EST. 2015
Video Agency Leeuwarden
Opdrachtgever

De Dikke van Dale Leeuwarden

Dienst

Commercial

Release

20 mei 2022

Terug naar de jaren '20

Voor de Dikke van Dale produceerden we een commercial voor het Van Daal Bier: Vat gerijpt. Onze doelstelling was om een video te maken die de unieke smaak en kwaliteit van het bier benadrukt en tegelijkertijd de aandacht trekt van het publiek.

We hebben gekozen voor een Peaky Blinders-stijl commercial om het mysterieuze gevoel van het vat gerijpte bier over te brengen en in de commercial een klassieke uitstraling creëren die de kwaliteit en het vakmanschap van het bier benadrukt.

Van Daal Bier - Finalized Video Agency Leeuwarden
Van Daal Bier - Finalized Video Agency Leeuwarden
Van Daal Bier - Finalized Video Agency Leeuwarden

BE WILD IN THE MYSTERY

Samen met 15 figuranten filmden we in het centrum van Leeuwarden, bij de bierbrouwerij en in het café van de Dikke van Dale, volledig gekleed in klederdracht uit de jaren 20. De acteurs reden ook rond in een A-Ford uit 1930 om de sfeer van die tijd te benadrukken.

De video was effectief in het promoten van het merk en de speciale rijping van het bier. Het heeft geleid tot meer verkoop van Van Daal Bier en een grotere naamsbekendheid voor De Dikke van Dale. Het succes van deze campagne heeft geleid tot een langdurige samenwerking tussen ons video productie bedrijf en De Dikke van Dale.

Van Daal Bier - Finalized Video Agency Leeuwarden

Een kijkje backstage

It's not just a story, it's your story.

Let's connect