PURE THE WINERY - FINALIZED VIDEO AGENCY

PURE THE WINERY

FINALIZED video agency - EST. 2015
Video Agency Leeuwarden
Opdrachtgever

PURE THE WINERY

Dienst

Commercial

Release

Augustus 2022

ZERO SUGAR WINE. CHEERS!

Voor PURE The Winery maakten we een commercial voor een selectie suikervrije wijnen. Ons doel was om een verhaal te creëren van vrienden die elkaar ontmoeten, flessen openen, toasten en genieten van elkaars gezelschap in een ontspannen sfeer. De commercial is gefilmd in een groene achtertuin, met een zomerse look & feel en een avondsetting die perfect de sfeer weergeeft van een diner of borrelavond met PURE.

Bij de productie hebben we veel aandacht besteed aan kleurgebruik en branding. We hebben gezorgd voor een goede en misschien zelfs wat overdreven zichtbaarheid van de flessen, waardoor de branding van Pure duidelijk naar voren komt. De styling van de video is eigentijds, zonder te hip of te jong of te oud/klassiek te zijn. Door gebruik te maken van kleuren die ook passen bij Pure, hebben we ervoor gezorgd dat de video een harmonieus geheel vormt met het merk.

PURE THE WINERY

Wij zijn erg blij met het resultaat van deze productie en we zijn ervan overtuigd dat de commercial Pure The Winery zal helpen om hun doelgroep te bereiken en te inspireren. Als je geïnteresseerd bent in het creëren van vergelijkbare video's voor jouw bedrijf of merk, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag jouw visie tot leven te brengen met een kwalitatief hoogstaande video.

Een kijkje backstage

It's not just a story, it's your story.

Let's connect