LEEUWARDEN STUDENT CITY - FINALIZED VIDEO AGENCY

LEEUWARDEN STUDENT CITY

FINALIZED video agency - EST. 2015
Video Agency Leeuwarden
Opdrachtgever

Leeuwarden Student City

Dienst

Commercial

Release

September 2023

SMALL CITY BIG OPPORTUNITIES

Voor deze commercial hebben we op unieke wijze gefilmd op verschillende locaties en een eigen voice-over opgenomen in onze studio. Ook hebben we muziek op maat gemaakt om de beleving compleet te maken.

De video is opgenomen op verschillende locaties in Leeuwarden, waaronder de Grote Kerk, de Oldehove, De Waag, de Groene Ster, Station, Fries Museum, waarbij we een aantal unieke en eigenzinnige personages hebben gevolgd die een visuele reis door de stad maken. Door het volgen van deze personages krijgt de kijker het ultieme belevingsgevoel van Leeuwarden.

We hebben de locaties op unieke wijze gefilmd en gebruik gemaakt van onze eigen voice-over, die we in de studio hebben opgenomen. Ook hebben we muziek op maat gemaakt die perfect past bij de sfeer van Leeuwarden.

Leeuwarden studentenstad

Ons doel was om Leeuwarden te presenteren als een compacte en eigenzinnige studentenstad met verrassend veel en betaalbare plekken om te wonen. Een stad waarin samen dingen doen grote, mooie, unieke avonturen, kansen en verhalen creëert. Leeuwarden is anders dan andere steden, omdat het niet alleen draait om bruisend uitgaan en prestaties, maar juist om het gevoel van mienskip en gastvrijheid. We hebben een licht geromantiseerd en grappig verhaal verteld dat klopt met de werkelijkheid en dat perfect past bij de doelgroep die Leeuwarden nog niet kent.

Een kijkje backstage

It's not just a story, it's your story.

Let's connect