HEKSTRA - FINALIZED VIDEO AGENCY

HEKSTRA

FINALIZED video agency - EST. 2015
Video Agency Leeuwarden
Opdrachtgever

Hekstra

Dienst

Bedrijfsfilm

Release

December 2021

EEN BEDRIJFSFILM MET PERSPECTIEF

Bij Finalized weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen dat bij jou en je bedrijf past. Voor bouwbedrijf Hekstra uit Damwoude gingen we daarom graag aan de slag om een bedrijfsfilm te maken die de kernwaarden en uitgangspunten van het familiebedrijf weergeeft. In samenwerking met Opgevallen hebben we een concept ontwikkeld dat precies aansluit bij de wensen van Hekstra.

Voor de bedrijfsfilm van Hekstra hebben we gebruik gemaakt van verschillende technieken om het verhaal van het familiebedrijf te vertellen. Zo hebben we de voice-over opgenomen op locatie, waarbij Romke Hekstra zelf het verhaal vertelt. Ook hebben we de projecten van Hekstra in een groter perspectief geplaatst door gebruik te maken van dronebeelden. En natuurlijk hebben we de projecten zelf in beeld gebracht, waarbij we niet alleen de technische aspecten laten zien, maar vooral ook het gevoel dat erbij hoort.

BOUWEN VANUIT HET HART, VERTELD MET BEELD

Bij Finalized geloven we in de kracht van beeld om een verhaal te vertellen. Voor Hekstra hebben we daarom een bedrijfsfilm gemaakt die niet alleen laat zien wat het bouwbedrijf kan, maar vooral ook wie ze zijn en waar ze voor staan. Het resultaat is een film die recht uit het hart komt en die precies weergeeft wat Hekstra zo bijzonder maakt. En daar zijn we bij Finalized natuurlijk ontzettend trots op.

Een kijkje backstage

It's not just a story, it's your story.

Let's connect