5 ON IT - FINALIZED VIDEO AGENCY

5 ON IT

FINALIZED video agency - EST. 2015
Video Agency Leeuwarden
Opdrachtgever

Steff da Campo & Chico Rose

Dienst

Videoclip

Release

April 2021

I GOT 5 ON IT.

Voor het nummer "5 On It" van Steff da Campo & Chico Rose hebben we een videoclip geproduceerd die zowel de klassieke stijl van het nummer (I Got 5 On It) behoudt als een frisse, nieuwe draai eraan geeft.

We hebben de videoclip opgenomen op locatie in en om een grote villa, waar we met behulp van vijf getalenteerde danseressen een geweldige choreografie hebben neergezet. Ons team van professionals, bestaande uit cameramannen, een gaffer, producer en regisseur, heeft nauw samengewerkt om dit project tot leven te brengen. We hebben ervoor gezorgd dat de set gestileerd was en dat de video de energie van het nummer uitstraalde. We zijn verheugd te kunnen melden dat de videoclip via Spinnin' Records is uitgebracht en gepubliceerd en een enorm succes is geworden op social media, met meer dan 10.000.000 weergaven. Het is een eer om te weten dat ons werk bijdraagt aan het succes
van deze getalenteerde artiesten.

Ons team van professionals, bestaande uit cameramannen, een gaffer, producer en regisseur, heeft nauw samengewerkt om dit project tot leven te brengen. We hebben ervoor gezorgd dat de set gestileerd was en dat de video de energie van het nummer uitstraalde.

10.000.000 VIEWS

We zijn verheugd te kunnen melden dat de videoclip via Spinnin' Records is uitgebracht en gepubliceerd en een enorm succes is geworden op social media, met meer dan 10.000.000 weergaven. Het is een eer om te weten dat ons werk bijdraagt aan het succes van deze getalenteerde artiesten.

Een kijkje backstage

It's not just a story, it's your story.

Let's connect